Massatgista i psico-osteopatia a Sant Cugat del Vallès

Pol Comella - L'enfocament

Serveis

Consulta

La consulta està situada en una zona tranquil·la sense trànsit de cotxes i amb aparcament gratuït. Disposa de climatització, música, bany i dutxa. Les sessions estan concertades i tenen una durada d’aproximadament 60 minuts.

Domicilis

Es realitzen serveis a domicili amb camilla portàtil i un conjunt complet per a cada sessió. Ja sigui per impossibilitat de desplaçament o pel plaer de rebre una sessió a casa teva. Les sessions tenen una durada de 60 minuts.

Empreses

Tenir una plantilla motivada en aquests temps és més important que mai, per això s’ofereix una solució pràctica i eficaç per augmentar el compromís i la productivitat dels treballadors.

Les postures mantingudes durant diverses hores solen generar molèsties i en el treball, sovint apareixen símptomes de fatiga com dolors cervicals, dorsals, lumbars, congestió mental… que minven la motivació i concentració, afectant al nostre rendiment.

Com a solució es realitzen serveis per a empreses. En aquest cas, el desplaçament inclourà una camilla portàtil i un conjunt complet per a realitzar les sessions in situ.

Les sessions es fan en formats de 15 minuts, 30 minuts o 45 minuts.